Tuinbouw

Bato Plastics produceert en levert tuinbouwproducten waarmee de moderne tuinder zich verzekert van een efficiënte teelt. Ons assortiment tuinbouwproducten kenmerkt zich als kwalitatief, praktisch en met een goed doordacht ontwerp. Alle tuinbouwartikelen en tuinbouwmaterialen vindt u terug in ons uitgebreide assortiment.
Lees meer >

Custom Moulding

Producten volgens klantspecificatie: custom moulding. Technische producten, hoogwaardige kunststoffen en hoge logistieke performance. Wij bieden een volledig service pakket.
Lees meer >

Verpakkingen

Kunststof verpakkingen, Bato levert een uitgebreid assortiment.
Lees meer >

Bato Plastics voor kunststof producten

Bato Plastics is een internationaal spuitgietbedrijf dat biologisch afbreekbare producten produceert. Wij bieden een zeer geavanceerd machinepark, ervaren medewerkers, een grote variëteit aan grondstoffen, innovatieve technieken en flexibele leveringen. Daarmee zijn wij de specialist in kunststof producten voor de tuinbouw, kunststof verpakkingen voor met name de voedselindustrie en kunststof op maat.

Biologisch kunststof op maat

Wij leveren biologisch afbreekbare spuitgietproducten uit ons tuinbouwassortiment én op kunststof op maat. Zo zijn wij elke klant van dienst. Onze producten zijn van topkwaliteit en vanzelfsprekend beschikken we over een ruime voorraad. Dat maakt Bato tot uw partner in kunststof producten.

BATO NIEUWSBRIEF

Hier kunt u de meest recente nieuwsbrief van Bato nog eens nalezen..
Laatste nieuwsbrief.
Meld u aan voor deze nieuwsbrief middels onderstaand contactformulier.
lees meer >

Contact formulier

Offerte aanvragen

Vraag hierbij een vrijblijvende offerte aan.
offerte aanvragen >