Kunstof spuitgieten als specialiteit


U wilt het beste rendement op uw kunststof producten? Bato biedt concurrerende tarieven, flexibiliteit in productie en leveringen, kwaliteit en korte levertijden. Als internationaal spuitgietbedrijf ontwikkelen, produceren en distribueren wij een grote variëteit kunststof en biologisch afbreekbare spuitgietproducten. Op maat (custom moulding), een compleet assortiment voor moderne tuinbouwers en een grote range verpakkingen.
 

Spuitgietbedrijf met eigen voorraad

Met de in eigen huis ontwikkelde matrijzen, ontwerpen en produceren wij, binnen de divisie kunststof spuitgieten, tailor-made producten met een grote variëteit aan grondstoffen. Wij beschikken over kwalitatief hoogstaande machines en ervaren, flexibele medewerkers. Bovendien zijn wij uw innovatieve partner op het gebied van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Als spuitgietbedrijf beschikken wij vanzelfsprekend over een ruime voorraad eigen producten.

Continuïteit en kwaliteit
Bato produceert 24 uur per dag en kent een optimale kwaliteitscontrole. Met een verfijnd machinebewakingssysteem monitoren we onze machines dag en nacht via internet. Dat levert continuïteit in het productieproces en een optimaal rendement.

Flexibel en snel
Snelle en flexibele leveringen vormen dé kracht van Bato. We zijn in Nederland dichtbij, dus een overleg is zo gepland. Transportkosten blijvenlaag, de levertijden zijn kort, uw voorraad is op afroep beschikbaar.

Variëteit aan grondstoffen en technieken
Soms zoekt u goedkopere grondstoffen of juist noviteiten zoals biologisch afbreekbare materialen. Bato heeft ruime kennis over een grote variëteit aan grondstoffen, van regeneraat tot biomateriaal, en deelt deze graag met u. Ook hebben we ervaring met een grote diversiteit aan technieken, zoals dun- of dikwandig, glashelder of tweecomponenten.

Innovatieve ontwikkelaar
Procesverbeteringen, nieuwe producten of andere verwerkingsmethodes. Innovaties vergen tijd en een sterke partner. Het enthousiaste, vakbekwame team van Bato zoekt voortdurend naar verbeteringen in nieuwe materialen en technieken. Bato levert dan ook niet alleen productiewerk met uw matrijs, maar ook volledige trajecten van idee naar matrijs naar eindproduct.

Gerenommeerde klanten
Al ruim 25 jaar produceert bato producten op maat voor gerenommeerde klanten uit diverse sectoren, zoals bijvoorbeeld de elktrotechnische-, retail- en verlichtingsindustrie. Bato kent daarnaast een volledig assortiment kunststof producten voor de tuinbouw. Deze leveren we wereldwijd aan dealers en eindgebruikers.

>

Tuinbouw

Tuinbouwspecialist sinds 1985. Topkwaliteit en een compleet assortiment maken Bato tot een topspeler in de tuinbouw-wereld
lees meer >

Verpakkingen

Kunststof verpakkingen, Bato levert een uitgebreid assortiment. lees meer >

Contact formulier

Toepassingen grondstoffen

Uw ideeën worden in kunststof gerealiseerd door het enthousiast en vakbekwaam team. Door jarenlange ervaring en hoog opleidingsniveau worden ideeën razendsnel omgezet.
lees meer >